2019-01-07 818 浏览
一向去开荃湾Outback,服务及水准都ok,今次改去Outback,真系一试难忘,以后都会改去旺角Outback 呢一坐低,急不及待食哂d 热辣辣黑糖面包,食完侍应已自动波refill 面包,加10分叫左两个set dinner,其中一个set 系牛扒,要medium 真系比到medium, 唔会过熟,好有牛味,真系食到lam lam 脷。再来斧头扒,因为就小朋友的关系,所以叫左7成。正正因为有比较的关系,所以绝对知佢真系有做到5成定7成的分别!35oz 的斧头扒真系好有气势,侍应亦好好安排「相机食先」时间,然后再问要不要代切!我地懒惰就揾左侍应代切,又系觉得service 一流斧头扒不及牛扒juicy 及有牛味 (可能因为7成熟的关系吧)。不过35oz 端上枱。真系好震撼。再来大虾鸡肉阔条面,少少黑椒味提起d 味。但唔会觉得有辣味!浓浓的芝士味,而且虾冇雪藏味m真系回味无穷。其实仲有其他拼盘沙律等,呢d 就唔多介绍了。因为叫左两个set,问吓侍应有冇野未出,侍应快而准咁答到齐,绝对觉得佢地用心对待每个客人。就算我地1枱8人只有2个人叫refill 的饮品亦绝无黑面。今时今日咁ge

其实仲有其他拼盘沙律等,呢d 就唔多介绍了。

就算我地1枱8人只有2个人叫refill 的饮品亦绝无黑面。今时今日咁ge 服务态度可以喺边度揾?