2017-02-20
本来都唔知佢原来喺香港开咗分店,无意间俾我见到,喺韩国明洞曾经食过,同元祖有得挥,所以难得佢又开咗几大都去试吓!星期日无稔过唔驶等位,可能位置问题啦!旺角仲要喺楼上铺一打开 meun 哗 全部都系鸡不过好耐都无食过,啲 fd 一嚟到梗系嗌个招牌菜啦!凤鶵芝士鸡 ( 有分大中细辣 ) 我地叫咗中,不过都系唔太辣,仲有分大份 3至4 人 定细份 - 1至2人,不过因为想试其他所以叫咗个细,另外再叫咗韩国最出名嘅饭团,牛肉粉丝同牛肉煎年糕,再嚟个海鲜煎饼同半份炸鸡,5个人最后系食唔嘥嘅!炸鸡可能啲鸡唔系made in korea , 所以肉质一般不过个粉唔厚招牌鸡味道唔太浓又有韩式粉丝即冬粉口感好好,所以人多都叫碟细嘅稳镇,因为都几(漏)饮品选择唔太多,都有suju 同 韩国啤酒同汽水店铺主要一个香港人,一个韩国人同一个好似系宾宾,所以如果识韩文嘅人绝对可以嚟练习一下最后5个人埋单890 左右,人均唔驶200 都可以接受嘅,不过粉丝炒牛肉就觉得价钱略贵。
星期日无稔过唔驶等位,可能位置问题啦!旺角仲要喺楼上铺
一打开 meun 哗 全部都系鸡
饮品选择唔太多,都有suju 同 韩国啤酒同汽水