2020-12-25
🙋🏻♀️边个钟意食鹅肝就有口福🤤今个月头红磡近黄埔附近新开左一间汉堡小店,见到好多人食过返寻味❤️我都特登入去试下,真系好有惊喜!🍔招牌鹅肝汉堡 $108这个汉堡的性价比真是10分高👍🏻之前试过嘅鹅肝汉堡都要138,而且块鹅肝冇依度咁肥厚🤑你会见到burger begin嘅鹅肝同块牛扒差唔多厚度🤤🤤成个汉堡一齐食超香,入口即溶嘅感觉真系好正,未食晒已经想下次返嚟再食🤣🤣而且这个汉堡系用自家制的香草照烧汁,大啖大啖咁食落口好多汁流晒出嚟,非常Juicy🍔日式汉堡 $58日式汉堡系用Wasabi Salsa嘅自家酱汁口味嘅汉堡😆原本觉得将日式汉堡同鹅肝汉堡比埋一齐感觉冇咁吸引,原来系错嘅,推介这款Wasabi汉堡,Wasabi的酱汁不会好似平时食寿司𠮶啲咁攻鼻,但系食到有好香嘅Wasabi味,连平时唔系好钟意食Wasabi嘅我都觉得这个汉堡很有惊喜。🧀炸水牛芝士,炸金毕文芝士 $38炸水牛芝士做到拉斯嘅效果🤤而且有淡淡的芝士咸香味,适合钟意冇咁浓芝士味嘅朋友🧀炸金笔文芝士嘅芝士味就会比较浓郁,芝士控都必定喜欢😳俾我拣两款都各有特色,唔好拣所以就两款都试晒🤪这是我第一次体验到立食非常特别,但系
🍔招牌鹅肝汉堡 $108
鹅肝汉堡
🍔日式汉堡 $58
日式汉堡
🧀炸水牛芝士,炸金毕文芝士 $38
这是我第一次体验到立食非常特别,但系食完之后都想下次嚟试埋佢哋个大啡菇牛油果素汉堡🥑🍔佢哋有大啡菇菠萝再加牛油果蓉听到都觉得好吸引🤭老板话迟啲可能会开新店开张,一定会再去支持❤️