(非会员)
2010-05-07 6 浏览
其实依间小店想试好耐不过无咩机会可以同女朋友一齐黎食~~~咁岩今日同女朋友食完dinner又到下雨咁咪入埋去试下law~~~,其实都几怪无咩人得一对小情人 haha~~~心谂死火啦无咩人食会唔会唔多掂呢~~~~之后我地睇左阵menu都唔知食咩好,之后问小二有咩好介绍~~~~佢就介绍我食依到多人会食既雪花冰,但系我觉得无咩特别又唔想食冻野~~~之后佢介绍我食窝夫,拿破仑,法式焦糖炖蛋同心太软,因为女朋友比较爱朱古力so 拣左心太软同朱古力香蕉拿破仑wth朱古力吉士等左好耐但系都会系值既因为睇到其实都放左d心机响d食物都~~~一赞,之后味道原来同佢有既客人,唔可以一概而谈~~~~~至少比人睇到有个心去做先啦~~~下次会再黎试下个d雪花冰因为summer is coming soon~~~~至于小二既服务都唔差因为佢都几有耐心介绍d野食比我地同埋值得一赞既系我地食完之后帮我地收野既同时仲比左杯和暖水比我地冲冲口,几细心既~~~~,分数我唔会比多因为人一定会有进步既~~~希望下次黎都会唔差~~~
其实依间小店想试好耐不过无咩机会可以同女朋友一齐黎食~~~
咁岩今日同女朋友食完dinner又到下雨
咁咪入埋去试下law~~~

• 心太软同朱古力香蕉拿破仑wth朱古力吉士