餐厅: 雪下覓炙
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-07-19 205 浏览
为食妹去食韩国菜🇰🇷 呢排好想食韩国烧烤,男朋友好贴心,介绍我去尖沙咀呢度食下,佢成日叫我唔好食咁多任食既烧烤🍖,要间唔中食下单点既烧烤先会好食😋睇下佢地既前菜都好多款式拣呀!简直多到好似去咗韩国咁一样系咁多款式,🔸传统酱油牛肋骨好大条牛肋骨呀!烧完呢条手肋骨足以饱左一半啦!佢腌制得好入味,烧完肉质鲜嫩好多汁呀!🔸和牛牛舌烧和牛牛舌口感细腻,肉质鲜美,入口即化🔸海鲜煎葱饼劲大块劲足料既海鲜煎葱饼呀!入边都有好多鱿鱼🦑,我最钟意佢边位煎到脆卜卜🔸济州特上猪五花肉烧猪五花肉烤得香嫩多汁,油脂分布均匀,配上佢既特调酱汁更加好食😋🔸A4和牛三角肩肉(薄切)烧A4和牛三角肩肉切得够晒薄呀,烧到见到佢有转色就够啦!入口口感柔软,肉质鲜美。
为食妹去食韩国菜🇰🇷

🔸传统酱油牛肋骨
好大条牛肋骨呀!烧完呢条手肋骨足以饱左一半啦!
佢腌制得好入味,烧完肉质鲜嫩好多汁呀!

🔸和牛牛舌
烧和牛牛舌口感细腻,肉质鲜美,入口即化

🔸海鲜煎葱饼

🔸济州特上猪五花肉

🔸A4和牛三角肩肉(薄切)