2022-09-04
喺屯市有一间烧肉焰,向来听闻都几高质,而且座位阔落,环境舒适,非常值得一试。星期五晚非常热闹,几乎坐满,但店员都好好人,即使我哋只有两个人都安排我哋坐卡位🥹名物!菠萝汁钻石和牛胸腹肉 连埋半旧菠萝咁样相,非常特别,而且牛胸腹肉界晒纹,即使一大条,但都比较易烧,牛味重!正🫡特上牛小排 $138一碟4块 ,睇油花都知道非常漂亮,今次我哋就拣咗汁烧风味,佢另外仲有盐烧可以选择,肉汁非常香浓,唔使点烧肉汁都够味🥰烧肉点少得厚切钻石牛舌 $148同样一碟4块,而且真系大块且厚切,牛舌呢种厚度好少有,特别爽弹,无可挑剔五花肉 $98基本五花肉,由于冇乜调味,每一款就可以试一试佢哋肉汁或者盐等等。生蛋拌饭配渍海苔 $29好多人都钟意烧肉配白饭,中和一下油腻感,我都唔例外,而且呢度嘅饭有生蛋同海苔,不过捞匀之后出奇地有少少干🫣整体嚟讲,环境舒适,价钱合理,而且呢度另外仲有烧肉拼盘,2个人黎食都好多选择🤘🏻
名物!菠萝汁钻石和牛胸腹肉
特上牛小排 $138