2024-11-03 0 浏览
之前同另一半嚟食过粤菜同点心~就深深爱上咗~呢间餐厅嘅美食有好多选择~我哋都食得好满意好开心~决定一定要再嚟食过😆😆.💛榄菜肉碎蛋白炒饭💛成碗炒饭香气扑鼻~金黄色嘅色泽~炒饭粒粒分明嘅口感~榄菜同肉碎细腻嘅咬感~味道咸鲜🙆🏻‍♀️但系都遮唔住蛋炒饭嘅蛋香~以及葱花甜美新鲜嘅滋味~无论卖相定味道都一流👏🏻👏🏻.💚西兰花炒带子💚一道卖相靓~味道好~又营养丰富嘅菜😃带子外香内软~西兰花口感柔软~鲜甜可口!加分🫶🏻.🤎酥炸生蚝🤎粒粒肥美嘅酥炸生蚝~金黄色嘅外皮~食落特别香脆~外焦里嫩~生蚝新鲜美味~齿颊留香!!.💛豉油王焗海虾🧡浓郁嘅豉油渗透到海虾入面🦐味道香浓~鲜咸可口~海虾肉质弹性好~味道鲜嫩爽口!又唔会太咸~非常美味🤤🤤
💛榄菜肉碎蛋白炒饭💛
💚西兰花炒带子💚