2022-04-20 60 浏览
何兰正终于重开啦~强势回归我一直都好钟意何兰正~港式Fusion风有卖点~呢度无论系Cocktail 定系食物menu都好用心设计 👍🏾今日同个朋友食呢度lunch ~食物方面拣咗招牌伊比利亚叉烧配猪油捞饭 听个名已经够吸引 朋友想食鱼所以试咗个 咖喱幽庵风味烤三文鱼~幽庵烧是和食烧物嘅一种,以特调酱汁来腌食材然后烧烤~呢度嘅侍应会好细心同你介绍佢哋特制嘅cocktail 👍🏾听完介绍后我哋决定拣Sesame Mochi 同埋Koa’s Special Sesame Mochi 真系好特别 用whiskey 同baileys 加上芝麻同埋花生foam ~似食紧甜品同时间又饮紧酒 仲要好有中西合璧嘅感觉添Kao’s Special 有淡淡的白兰花味仲有好清新嘅Cold brew铁观音茶 好Flesh!食物方面一如以往咁好食 叉烧系少少㶶边加半肥瘦 肉质弹牙 猪油捞饭配埋个温泉蛋捞埋一齐食 好正试咗少少朋友嘅幽庵风味烤三文鱼 出乎意料地好食㖞 三文鱼好滑 一啲都唔干 配埋少少带甜味嘅日式咖喱味 好食甜品我哋叫咗中国百腐乳配法式芝士焦糖炖蛋 卖相好吸引 食落口有少少咸腐乳味吊味 食到香浓嘅芝
何兰正终于重开啦~强势回归

呢度嘅侍应会好细心同你介绍佢哋特制嘅cocktail 👍🏾

甜品我哋叫咗中国百腐乳配法式芝士焦糖炖蛋 卖相好吸引 食落口有少少咸腐乳味吊味 食到香浓嘅芝士味 配埋无花果酱一齐食 味道好丰富

值得一提嘅系呢度嘅侍应服务态度好好 好有heart去介绍菜式同埋饮品 埋单𠮶阵仲问吓我哋啱唔啱食 有宾至如归的感觉👍🏾

一定会再帮衬