2005-09-28
寻晚同3个朋友聚会, 因为真系唔系太熟CWB有乜野好食,就上左呢度search下,见呢间野几好评就打去订位, 我同佢讲话要房, 佢话8:15之后既booking先俾到房, 咁我都ok啦. 我地去到楼下都只系7:50左右, 谂住冇位咪坐o系出面等一阵, 点知上到去就有位喇(仲要门口冇人等tim). 我地坐o系一间4人塔塔米既房, 因为我地系坐条巷最后一间, d人行出行入都唔会望住哂, 间房都好舒服, 但系隔音都真系差左d, 而且仲好应声tim!我地叫左8样野:冻豆腐: 不过不失芝士焗蟹肉饭: 好味, 4个人食岩岩好海鲜春卷: 卖相靓, 都ok好味煎三文鱼:佢话系今日既special, $35, 好好味呀, 条鱼好鲜, 唔会煎得太干大蒜牛莉: ok啦, 但系我觉得'un'左少少鸡软骨: 因为有朋友钟意食, 我觉得冇乜惊喜串烧: 叫左今日精选(5串), 普通啦, 因为觉得呢d野食系必叫所以先order海鲜pizza: 因为大家都好似未够饱, 所以先叫左呢个, 普通啦. 如果可以再拣我宁愿叫试多个饭or意粉.甜品方面选择唔多, 睇黎睇去都冇乜想试, 所以就放弃左, 埋单$484, 价钱合理得黎
我地叫左8样野:
冻豆腐: 不过不失
芝士焗蟹肉饭: 好味, 4个人食岩岩好
海鲜春卷: 卖相靓, 都ok好味
大蒜牛莉: ok啦, 但系我觉得'un'左少少
鸡软骨: 因为有朋友钟意食, 我觉得冇乜惊喜
甜品方面选择唔多, 睇黎睇去都冇乜想试, 所以就放弃左, 埋单$484, 价钱合理得黎我觉得算平.
我地8点坐到成差唔多10点半都冇人赶过我地走, 如果大家怕左去TST o个间要排咁耐队既话, CWB呢间系一个好既选择, 不过都要book左位稳阵d~