第一次食系机缘巧合下揾到呢间餐厅,已经encore第二次🤤同行所有友人都系「蚝友」🤭所以第一次同第二次食都分别叫左3转生蚝🦪时令生蚝🦪由于每次去都会有不同品种的生蚝提供,所以我地每次都叫职员推介,职员亦好有耐性地讲解每一种生蚝的口感及味道。唔识拣都唔紧要,可以叫职员推介😁岩晒我地D懒人餐厅每一款生蚝都大大只,超级有口感,真系非常新鲜😋刚好,我地去嘅2次都有做promotion,叫一枝白酒/红酒,所有生蚝都有折扣,所以我都疯狂食蚝🤭自家制蟹饼虽然的的式式,但个馅好丰富,满满嘅蟹肉😍清酒煮蚬味道都非常入味👍🏻烧带子肉眼排肉质好嫩,而且价钱合理,真系比起其他超级抵食👍🏻连个伴菜薯蓉都做得好好,食唔停口,非常有心思海胆刺身又系每一啖都好新鲜👍🏻真系好耐都未食过一间咁有心嘅餐厅,最重要系洗岛区嚟讲价钱非常合理👍🏻值得推介温馨提示,因为客人比较多,最好预早订位喔❤️
第一次食系机缘巧合下揾到呢间餐厅,已经encore第二次🤤
时令生蚝

时令生蚝🦪

餐厅每一款生蚝都大大只,超级有口感,真系非常新鲜😋

自家制蟹饼

虽然的的式式,但个馅好丰富,满满嘅蟹肉😍

味道都非常入味👍🏻

烧日本带子配野菌木鱼丝

烧带子

炭烧美国安格斯用眼扒

肉眼排

海胆

海胆刺身

又系每一啖都好新鲜👍🏻

温馨提示,因为客人比较多,最好预早订位喔❤️
炭烧纽西兰羊鞍扒
时令生蚝