2009-06-04
第一次黎依度食。。依度d位几迫。。服务员态度麻麻。。我同BF2人去食。。我地叫左一碟海南鸡饭..同一碟卤水鸭饭..各$40包热饮..冻饮加$2..之后仲点多一个泰式鱼肚羮$45.。。我bf想杯野饮后叫。。佢都话唔得。。好似想迫你快d食完就走咁。。间舖有方台同圆台。。方台坐4个人(合理)圆台都唔系好大张。。坐成7-8个人。。如果你同隔离o个个人唔相识都唔想坐咁埋左。。(如果左手夹野。。仲死)不过好在我地系坐方台。。讲返野食。。我觉得卤水鸭饭好味d..好香好有鸭味..个汁仲好醒胃..而海南鸡饭d鸡油饭都好正..不过有d部份少少鞋。。不过都几好味..个泰式鱼肚羮有d似碗仔翅。。不过材料就有d唔同。。有猪红。。同笋等等。。都ok wow..食物方面我都几满意。。如果唔系同朋友GATHERING。。只系食饭。。依度系值得推介。。