2005-02-16
寻日同D朋友谂住去IRONWOOD食既!但系睇个餐牌好似唔系咁化算,朋友甲介绍我地去呢间,所以就去左试下啦,果然无介绍错㖞!我地6个女仔,叫左:-(1) 拼盘(有薯仔角、鸡尾肠同鸡翼),几好味,但唔系好特别,唔知食咩既时候可以试下!(2) 蜜糖鸡翼,掂!好香但又唔会太甜,腌得好入味!(3) 因为我地唔知D野劲大碟,所以每人叫左个SET,捉虫添!个SET 有汤+蒜蓉饱+主菜+餐饮! 南瓜汤唔错,不过唔知点解辣辣地?! 蒜蓉饱左少少啦! 主菜:- - 香草蚬肉天使面,正!好味,但劲大碟! - 龙柳配红糙米,好味道!D汁整得唔差,D饭好有咬口,但都好大碟! - 鸭胸+薯蓉,因为我唔食鸭胸,所以唔知好唔好味!但就好多鸭胸,我谂都有10块以上!D薯蓉都几掂㖞,唔系开粉既,食到薯仔粒!(4) 劲饱+食唔晒既情况下我地都叫左3件CAKE食。 - 朱古力咖啡蛋糕,虽然我唔太好咖啡,但好香,又唔系太甜!GOOD! - 云石芝士蛋糕,好味,芝士味唔系太浓! - 蓝莓芝士蛋糕,好正!我觉得系3件之中最正既!必食!食左咁多野埋单都系$611,好鬼抵!环境都唔错,不过上去果条楼梯就窄左少少law!服务都唔差,个
我地6个女仔,叫左:-
(2) 蜜糖鸡翼,掂!好香但又唔会太甜,腌得好入味!
个SET 有汤+蒜蓉饱+主菜+餐饮!
南瓜汤唔错,不过唔知点解辣辣地?!
蒜蓉饱左少少啦!
主菜:-
- 香草蚬肉天使面,正!好味,但劲大碟!
(4) 劲饱+食唔晒既情况下我地都叫左3件CAKE食。
- 云石芝士蛋糕,好味,芝士味唔系太浓!
- 蓝莓芝士蛋糕,好正!我觉得系3件之中最正既!必食!
食左咁多野埋单都系$611,好鬼抵!
环境都唔错,不过上去果条楼梯就窄左少少law!
服务都唔差,个姐姐仔都不知几好礼貌!
美中不足系上菜劲慢!可能系慢工出细货啦!