2020-04-06 2192 浏览
bookmark左呢间小店一排 见今日咁岩喺附近做野 就决定食饱先去做野~~本来今日都应该食唔成 因为小店逢星期一会响应支持医护人员 强力建议客人外卖或者择日再黎👍🏽 但老板(?)见我地专程黎帮衬出面又落紧大雨 所以都尊重我地堂食~~店入面既环境走小清新风格🌿 不乏文宣💛虽然环境细 但系整体既环境令人觉得好舒适🙂食物方面选择唔多 我地嗌左💁🏽‍♀️忌廉鸡扒洋葱扁意粉($45)相对淡味 健怡之选~~鸡扒较干身一分钱一分货 意粉份量唔多 男仔食既话未必够~~水牛汁风干火腿芦笋意粉($65)当日冇露荀供应 所以改左做杂菌呢碟意粉相对浓味 辣得好惹味😋风干火腿 有3大块👍🏽冻榛子咖啡 (+$19)两种味道都平衡得好好即使加左冰 都唔觉得淡味👍🏽热胡麻鲜奶 (+$18)厚厚既泡沫 啖啖芝麻香 不错喝👍🏽落完order后老板(?)好细心咁提我地 食物到左之后先好除口罩 仲有提我地可以留返最后一啖野食😜食紧既过程听到老板好用心咁教紧店员感觉啲小店好有心 想做好每一个细节所以大家一定要支持一下呢间小店啊💪🏽😀

店入面既环境走小清新风格🌿 不乏文宣💛
虽然环境细 但系整体既环境令人觉得好舒适🙂

食物方面选择唔多 我地嗌左💁🏽‍♀️
忌廉鸡扒洋葱扁意粉($45)
相对淡味 健怡之选~~
鸡扒较干身
一分钱一分货 意粉份量唔多
男仔食既话未必够~~

水牛汁风干火腿芦笋意粉($65)
当日冇露荀供应 所以改左做杂菌
呢碟意粉相对浓味 辣得好惹味😋
风干火腿 有3大块👍🏽

冻榛子咖啡 (+$19)
两种味道都平衡得好好
即使加左冰 都唔觉得淡味👍🏽

热胡麻鲜奶 (+$18)
厚厚既泡沫 啖啖芝麻香 不错喝👍🏽

食紧既过程听到老板好用心咁教紧店员