2019-11-07 13 浏览
环境高级! 地方企理! (仲有个位可以usb叉电!)好贴心!!坐吧枱!一黎到用具好有日本feel!!!(张垫枱架系布黎) 感觉高级好多!!!坐底就比左个前菜我食住先!!师傅话会日日唔同!!正!!完全满足到香港人爱新鲜架爱好!!头盘系千切大根! 味道有d似关东煮!d大根条条都切到一样粗幼!加上d豆皮!全部都吸晒汁 完全系提起晒食欲!!四点盛! 赤贝 带子 油金鱼 赤贝 劲新鲜! 咬口十足!带子鲜甜! 配菜龙须草都系可以食架劲爽口!味噌牛舌 牛舌够淋 味道浓郁 加上7味粉令到味蕾上受到用一重架冲击!!吉列广岛蚝 外层 面包糠 炸得好松脆! 内裹多汁!蚝味浓厚 系口腔来来回回!!配上自家 调配胡麻油柚子汁!酸酸甜甜 好夹!烧鸡肉 香滑!酱油味岩岩好!烧秋葵 酱香又唔会滑潺潺烧姬子鲷 !!!!第一食成条烧!!!肉质鲜嫩 !外层烧到蕉香!!完全唔腥(我好怕腥 一腥就食唔到,小心鱼骨) 最后食个水信玄饼做结尾!!弹弹弹 !2个字 完美(玩眉)

坐底就比左个前菜我食住先!!
师傅话会日日唔同!!正!!完全满足到香港人爱新鲜架爱好!!

四点盛! 赤贝 带子 油金鱼
赤贝 劲新鲜! 咬口十足!

带子鲜甜! 配菜龙须草都系可以食架劲爽口!

吉列广岛蚝 外层 面包糠 炸得好松脆! 内裹多汁!

烧鸡肉 香滑!酱油味岩岩好!
烧秋葵 酱香又唔会滑潺潺

2个字 完美(玩眉)
2019-11-07
  • 姬子鲷