2024-05-05
📍Chefs' Kitchen ⭐️值得被看见 用心制作嘅抵食西餐厅呢一间啱啱新开嘅西餐厅,完全感受到大厨对于美食嘅追求同埋热诚!🔥原来系真系食得出!好难讲,究竟系点样嘅唔同~但就系每样嘢食都好食少少,放多少少心思,会令人幸福嘅味道🥰而我觉得咁俾心机煮出嚟嘅嘢食,佢只系卖呢一个价钱,真心值得更多人知道!如果佢开系附近,我真系会日日都走去食😂✨昆布活蚬扁意粉 $108 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻招牌菜⭐️厨师每日都会去采购新鲜嘅活蚬煮佢嘅招牌菜式! 当天大厨因为啲活蚬唔够大只,拣晒最大只𠮶啲煮完之后,后尾都暂停咗供应~佢对每一个客人食到嘅嘢食都好认真,我真系超级欣赏!☺️✨ 慢煮黑毛猪扒 •黑松露薯蓉 $108 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻慢煮2小时嘅黑毛猪扒😍薯蓉都系用特制酱料制作,好有层次~我觉得呢个菜式绝对超越佢依家卖紧嘅价钱!✨ 火灸明太子酱 •吉列大虎虾蛋卷 $62 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻俾左爆👍🏻🤣因为个蛋卷真系好好食!中间加咗大厨嘅秘制酱料,真心大推,个蛋卷我食完忍唔住幸福笑🥹🥰✨ 脆香鸡翼(4只)+$28 👍🏻👍🏻呢个同喺m记食嘅有啲似,不过系少油健康版🤣
✨昆布活蚬扁意粉 $108 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 慢煮黑毛猪扒 •黑松露薯蓉 $108 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 脆香鸡翼(4只)+$28 👍🏻👍🏻
呢个同喺m记食嘅有啲似,不过系少油健康版🤣