2024-12-11 206 浏览
之前同另一半特意嚟呢个之前冇嚟过嘅商场,个商场位置就唔算方便,由牛头角站行过嚟都要10分钟,但系个商场本身就非常之干净企理,系行高档路线。间餐厅系开放式设计,空间感满满,餐厅有室内同室外嘅部份,不过如果唔钟意吸入烟味就最好唔好坐咁近室外𠮶边,因为室外𠮶部份有好多人会食烟。卫生环境都相当唔错,大部份侍应都好热情好客,惊喜地仲有live Band表演,赞赏有加。我同另一个都叫咗个套餐,每个套餐都有一客前菜同埋一客主菜,我哋前菜分别嗌咗个避风塘鸡翼同埋青口,避风塘鸡翼就中规中矩,而个青口就非常鲜甜可口,甚有惊喜。至于主菜,我哋就嗌咗个大虾扁意粉同埋西冷牛扒配薯条。个意粉就几好食,而个西冷扒好有肉味,基本上唔需要点任何汁都好有鲜味,甚至比一啲贵价西餐厅更加好食,至于个薯条配埋佢哋嘅调味粉系非常之惹味,非常推荐。两个人$600都唔使埋单,我个人非常推荐呢间餐厅。

两个人$600都唔使埋单,我个人非常推荐呢间餐厅。