今晚难得可以早收工,所以约左两位好耐无见既好朋友去mini club 食dinner。环境同气氛都好正 perfume of rose我个fd 唔太饮得酒,但呢杯佢可以,我试饮左d 都唔觉有酒精成份,哈哈。 建议钟意呃like 既妹妹必点。唔饮得酒既朋友,都有非酒精特饮可以叫,以上2杯我觉得颜色好靓,呃like 一流 哈哈生蚝我其实好怕食生蚝,因为惊好腥,但呢个一d 都唔腥,仲好鲜味我觉得就甘落柠檬汁都ok, 唔使茄汁都得。😘樱花虾,蟹肉黑松露忌廉意大利吸管面我叫呢个系因为未试过食吸管面话,我朋友话吸管面会比平时d 面吸到多d汁,所以我就叫呢个试试, 我自己本身系海鲜fans, 所以呢个配埋忌廉同索晒d 汁既面一齐食真系好好食,身为海鲜fans 不能错过 火焰西班牙黑毛猪鞍扒呢个菜一上黎之前waiter 会点火,然后就会烧著,画面真系好靓。一开始我都惊会有d 干,但食落会好juicy, 真系出乎意料之外。 必点!!冬日安格斯牛肉。海鲜龙虾汤窝呢个汤窝真系无得输,好浓龙虾汁,所以我同朋友临尾都饮埋d 汤,真系好好饮。我觉得如果可以叫多d 粉就好,真系好夹个汤。the love of ei

环境同气氛都好正

perfume of rose

生蚝

我其实好怕食生蚝,因为惊好腥,但呢个一d 都唔腥,仲好鲜味

我觉得就甘落柠檬汁都ok, 唔使茄汁都得。😘

樱花虾,蟹肉黑松露忌廉意大利吸管面

火焰西班牙黑毛猪鞍扒

必点!!

冬日安格斯牛肉。海鲜龙虾汤窝

我觉得如果可以叫多d 粉就好,真系好夹个汤。

the love of eiffel

终极呃like 甜品,我同朋友都忍唔住同佢selfie 左好多张相。

2018-01-25
  • The Love of Eiffel
  • 冬日安格斯牛肉。海鲜龙虾汤窝
  • 是日精选生蚝
  • 火焰西班牙黑毛猪鞍扒