2015-05-17
今晚又同朋友黎旺角试下新放题,今次呢间我系第一次食,但朋友话食过好正,于是就带我地一行4人黎试下。上到去。。哗。。好多人呀。。好彩book 定左位,环境都算干净整齐,坐低之后当然即刻order 野食,呢度野食既选择都好多呀,最正系可以有埋边炉打。首先登场既当然系刺身啦,刺身全部都好新增,三文鱼好鬼肥美,好多时都系腩位,之后剑鱼都系值得推介之一,口感好肥美,好似入口溶咁。
之后寿司水准都好高,同板长果d 有得比,以放题黎讲算好正,最正系带子寿司,虽然冇带子刺身,但带子寿司旧刺身都超肥美,所以可以补番数。之后炸物都唔错,全部都炸得好香好脆,最够要够热辣辣,以虾天妇罗 蟹柳天妇罗 及芝士春卷最值得推介。
好小地方有得 食呢只八爪鱼丸,好弹牙及烧得好香。焗蚝都好正,大家食记住要小心d. 因为真系好热,芝士又够晒多粟米及杂菌都不过不失,水准都系average 以上。之后牛舌都好正,牛味十足而且口感丰富,食落十分爽口,我一个人食左5串。
食到咁上下日本野,系时候打下边炉,细细锅好方便,虽然选择既料唔算多,但大路既都有,而且质素都ok. 食左好多肥牛总括黎讲,质素算系相当不错,而且好小漏单。系值得e
好小地方有得 食呢只八爪鱼丸,好弹牙及烧得好香。
粟米及杂菌都不过不失,水准都系average 以上。
总括黎讲,质素算系相当不错,而且好小漏单。系值得encore之选。