2010-11-10 6 浏览
本人第一次写食评食寿司既日子无20年都有10几廿年, 竟然比我发现咗左呢间店,食完后, 实在有感唔写唔得。这里环境高雅,仲有VIP房,可惜已被人预定咗lu,下次一定要预早订番间叹吓。我觉得d野食真系唔错架,特别系𠮶个芥末酱烧生蚝,好味到呢连汁都饮埋。诚意推介梦幻寿司,入口即溶。当我问经理究竟是什么寿司,他还故作神秘不肯透露,只回应说呢啲咪就系"梦幻"㖞仲有厨师精选嘅鱼泉卷﹑什锦天妇罗﹑芥末酱烧秋刀鱼同蜜糖清酒煮日本蕃茄都好好味。可惜我唔系咁钟意食鱼所以比我扣咗少少分讲到服务呢,待应态度也很好,时常换碟。Sake种类又很多,还有多种红白酒供选择。平均每人都系$300左右,水准叫人满意,真系要encore。
本人第一次写食评

所以比我扣咗少少分

2010-11-09
庆祝纪念
生日
  • 芥末酱烧生蚝,梦幻寿司,蜜糖清酒煮日本蕃茄