2016-11-05
琴日同朋友去试呢间放题,地点就脚唔太难揾, 因为book咗枱,所以好快就有位。 食放题梗系先食刺身喇,所以一坐低我哋就即刻点刺身 ,刺身拼盘好快就 上到而且冇扣数,写几多上几多,仲唔会薄切切碎湿湿,仲好新鲜添!寿司方面都唔错,旧饭细细个,啱晒我哋呢啲钟意食𩠌唔食饭嘅香港人,食完一轮寿司刺身跟住就是烧物、炸嘢同串烧 ,种类都算几多,每样试啲好快摆满成张枱。记住要食芝麻鸡翼、烧茄子仲有烧帆立贝。芝麻鸡翼热辣辣好香脆,加埋芝麻同埋少少辣好香口 ,烧茄子面头配左啲炸蒜蓉,D蒜蓉同茄子非常搭! 个芝士帆立贝加左啲沙律酱焗出嚟热辣辣好好食,可以追加 !仲有个焗日本甜薯仔,薯仔好甜,令人食唔停! 值得一赞嘅系佢出嚟啲食物仲keep到热辣辣同脆卜卜, 食落唔会有肥腻的感觉 。另外,羊架和牛柳粒属水准之作。反而个粟米蟹粥有意外惊喜 !粥底都几棉,加埋粟米甜甜地几好味! 最后甜品有任食雪糕糯米糍同大脚八 ,雪糕糯米糍细细粒有好多款口味,每款口味试一粒都好满足 。整体嚟讲,地方尚算舒适,地点就脚,职员服务态度唔错,上食物速度快,食物新鲜,种类算多,唯一要扣少少分嘅系甜品种类比较少,但总括嚟讲可以再encor
食放题梗系先食刺身喇,所以一坐低我哋就即刻点刺身 ,刺身拼盘好快就 上到而且冇扣数,写几多上几多,仲唔会薄切切碎湿湿,仲好新鲜添! 寿司方面都唔错,旧饭细细个,啱晒我哋呢啲钟意食𩠌唔食饭嘅香港人,食完一轮寿司刺身跟住就是烧物、炸嘢同串烧 ,种类都算几多,每样试啲好快摆满成张枱。 记住要食芝麻鸡翼、烧茄子仲有烧帆立贝。芝麻鸡翼热辣辣好香脆,加埋芝麻同埋少少辣好香口 ,烧茄子面头配左啲炸蒜蓉,D蒜蓉同茄子非常搭! 个芝士帆立贝加左啲沙律酱焗出嚟热辣辣好好食,可以追加 ! 仲有个焗日本甜薯仔,薯仔好甜,令人食唔停! 值得一赞嘅系佢出嚟啲食物仲keep到热辣辣同脆卜卜, 食落唔会有肥腻的感觉 。另外,羊架和牛柳粒属水准之作。 反而个粟米蟹粥有意外惊喜 !粥底都几棉,加埋粟米甜甜地几好味!
整体嚟讲,地方尚算舒适,地点就脚,职员服务态度唔错,上食物速度快,食物新鲜,种类算多,唯一要扣少少分嘅系甜品种类比较少,但总括嚟讲可以再encore!!