2021-08-20
✨有少少overpriced✨.当日星期日我哋大概十二点几去到呢间位于元朗嘅cafe,店内已坐剩2枱座位,原因系整间餐厅只有数枱座位都几细间下🙈我哋坐咗阵,如要入座已经要排队了(´△`).▫️Fit To Gel $88 (7.5/10)Sesame bagel, smoked salmon, scramble egg, guacamole m, veggies几好食只系味道未见突出,加上原味Bagel配不同馅料嘅做法其实好难会难食,$88嘅价位于元朗黎讲都几进取,但无奈店内食野其实都有啲压力,除咗空间细坐得唔特别舒服,就系好多人排队亦唔会坐得耐🙈.▫️Original Scone $30 (6/10)普通到忘记咗咩味道😹只记得唔系咁啱我口味食咗啖冇再食,而且连果酱都冇,失色不少.▫️Mocha $48 (7/10)男朋友话呢杯都ok😋平日黎只需+$20会更划算.最大优点系门面几好影🥰只要唔好带住期望去试一次就够🙈食物普通,地点唔系特别就脚,店内亦过于狭窄,当日可能比较忙店员亦冇小店会有嘅亲切感,而且太多人排队,相信平日黎会好啲( ´•௰•`).如果钟意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以
▫️Fit To Gel $88 (7.5/10)
Fit to gel
▫️Original Scone $30 (6/10)
Original Scone
▫️Mocha $48 (7/10)
Mocha
男朋友话呢杯都ok😋平日黎只需+$20会更划算
最大优点系门面几好影🥰
如果钟意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我以下嘅𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚
🔸𝐈𝐠: 𝐅𝐢𝐛𝐞𝐞𝟑𝐛