餐厅: 元気寿司
资讯:

2022-03-21 282 浏览
星期六放假想食寿司, 系外卖app叫左元气既唔同种类嘅寿司, 平民价钱食到个满意质素,整体黎讲系唔错既对得住个价钱!👍🏾- 吞拿鱼既鱼油好重,啖啖都鲜味十足!👍🏾- 带子好新鲜,完全冇冰鲜过既感觉👍🏾- 烧蚝寿司,呢个系我另一半叫既,以为伏野点知出奇地好食!😋- 虾子同鱼子寿司都比想象中细件,虽然好食但真系唔够喉😖但唔知系咪因为疫情好多地方冇堂食又冇外卖,我系app叫左7:30拎,最后8:15先有得拎🤕埋单总数:$291

- 吞拿鱼既鱼油好重,啖啖都鲜味十足!👍🏾
- 带子好新鲜,完全冇冰鲜过既感觉👍🏾
- 虾子同鱼子寿司都比想象中细件,虽然好食但真系唔够喉😖

埋单总数:$291

外卖自取