2024-12-21
炑八韩烤 (荃新天地2) (荃湾)荃湾杨屋道18号荃新天地2 1楼125号舖午市定食 - 薯仔牛骨汤配紫菜饭:这道定食真系绝配,薯仔牛骨汤浓郁香滑,牛骨味道浓郁,再配上紫菜饭,每一口都系极致嘅享受,暖笠笠嘅感觉令人心情愉快。午昼烧肉时光 - 盐葱牛舌配迷你韩式麻药蛋饭:盐葱牛舌嫩滑多汁,每一片都充满香气,再加上迷你韩式麻药蛋饭,米饭香滑,爽滑无穷。午市轻食 - 蜂蜜牛油炸鸡(4件):香脆嘅蜂蜜牛油炸鸡,外皮酥脆,内里嫩滑,每一口都系甜美嘅蜂蜜同浓郁嘅牛油香气,简直系无法抗拒嘅美味。再加上鱼糕串,每一口都系弹牙嘅口感,令人食过返寻味。焦糖脆饼雪糕杯:浓郁嘅雪糕配上香脆嘅焦糖脆饼,每一口都系甜蜜嘅享受,雪糕嘅冰凉同焦糖嘅甜美完美结合。姜橙梳打 - Ginger & Orange Soda:清新嘅姜橙梳打,酸甜平衡,姜味同橙味交织,每一口都系清爽嘅感觉,绝对系一个完美嘅消暑饮品。玫瑰佛手柑梳打 - Rose & Bergamot Soda:香气浓郁,玫瑰嘅香甜同佛手柑嘅清新完美结合,每一口都系优雅同清新的味道,简直系味觉嘅享受。
荃湾杨屋道18号荃新天地2 1楼125号舖