2024-08-14
星期六想chill chill地食个brunch,见OpenRice呢间几多好评,谂住嚟试吓Argentinan steak,点知伏到爆!究竟OpenRice上面𠮶啲好评系点得嚟㗎?我哋嗌咗个贵少少嘅二人brunch set ,食物质素差,服务更加差!唔怪得佢咁大个场得三四张枱。每次食之前都要有洗肾嘅心理准备,食一啖要饮成杯水,成餐饭饮水多过食嘢前菜我哋拣咗茄汁虾,成个brunch最正常系呢样,但𠮶两块香蕉片难食到一个点Side拣咗馅饼,一拮就碎,好干好干,要靠隔离个蕃茄水去吊味沙律同薯蓉都正正常常,最恐怖𠮶样系主菜,入面有油封鸭髀,血肠,德国肠,封门牛柳同各式pickles。封门牛柳我哋叫咗三成熟,上到枱系well done到唔well done,又干又韧又鞋又咸,主打牛,但做得比出面茶餐厅嘅牛扒仲差!啲肠又系好咸,血肠仲要好多面粉喺入面咁,好难食,好难食,真系好难食!全部嘢都有干又咸,完全唔想放落口,冇谂过咁难食咁差,真系茶餐厅都好食过佢呢个血肠面粉多过肉,一坺嘢咁,极难食!不得不提佢嘅服务质素,个Waitress过嚟帮我哋加水嘅时候,佢个肚腩将块包拨开咗,佢当冇事发生走开。到另一
呢个血肠面粉多过肉,一坺嘢咁,极难食!
不得不提佢嘅服务质素,个Waitress过嚟帮我哋加水嘅时候,佢个肚腩将块包拨开咗,佢当冇事发生走开。到另一个Waitress过嚟加水时,佢倒埋啲水落我friend只手度,又系当冇事咁样行开咗,连埋单都可以将隔篱枱四个人嘅单俾我哋埋。成班人行行企企见到你举手都唔行过嚟帮你执嘢同换水,唔知喺度做乜嘢!真系试过一次已经好后悔,比咁嘅价钱食啲咁难食嘅嘢,仲要服务质素咁差,真系冇下次!