餐厅: 大快活
资讯:

2019-10-22 436 浏览
朝早瞓迟咗, 已经过咗买早餐嘅时候, 十二点几行到去大快活门口, 见到有个假日餐, 价钱又唔系贵㖞, 而且睇落几丰富, 于是就去试下啦. 今次要食嘅假日餐系s07, 鸡髀可以选择烧鸡髀或者油鸡髀, 我就拣咗油鸡髀, 清清地都唔错呀. 跟餐仲有一碗雪菜肉丝米粉同两条肠仔, 加埋杯饮品先至40蚊, 抵呀先讲下只油鸡髀, 冇畀人偷晒d肉, 唔错 同埋都煮得几入味, 有阵阵嘅卤水香味, 系唔错嘅. 至于碗雪菜肉丝米粉呢, 其实就系早餐嘅一样, 但胜在分量唔算少, 而且佢哋独家嘅脆皮肠都几好味, 呢个餐又饱又抵食呀

先讲下只油鸡髀, 冇畀人偷晒d肉, 唔错