2020-09-12 334 浏览
而家放假冇得去旅行,经常喺香港揾吓有咩地方可以Chill下💕作为白石角居民,平时都好钟意喺科学园𠮶边揾嘢食,今次比我发现到新开左一间唔错嘅餐厅💕我拣咗坐outdoor嘅位置,𠮶日天气唔算太热着微风都几舒服🍽餐厅嘅branch其实都有几款,我就拣咗最丰富呢款🤣特别一赞系佢嘅炒滑蛋好滑,好重牛油味,虽然其他材料都系现成,味道都处理得唔错😋今次店员推介饮Dirty,系意式浓缩咖啡Espresso加上冻既鲜奶,口感又热到冻都几特别!男朋友就拣咗食威灵顿牛柳,牛柳出面嘅酥皮好松化,入面牛柳都唔会过熟,大约7成熟左右!味道都唔错!我自己反而好钟意食佢嘅烤芦笋,好甜🥰佢真系饮店员推介既Cream Burlee Cappuccino,咖啡上面有烤焦糖面🍯今次我哋食完都坐低喺𠮶度倾咗一阵计,𠮶度食物唔错之余环境我觉得都几好💕💕

Brunch

Dirty