2022-04-07
🇭🇰 • ☕️ CAFE今日去开西贡就想去Cozy! 一去到就已经见到条队,唔算太长,个阵落紧雨,好彩等左15分钟左右就入到😎🦞 | 龙虾包($158)竹炭芝麻包烘到好香脆,里面有3大旧龙虾超弹牙,夹左生菜🥬、蕃茄🍅、洋葱🧅,但生洋葱有d辣🥵,配埋捞左蟹子既千岛酱真系好🉐薯条🍟一上枱只系微暖同埋唔脆,失色左少少…🐓 | 烧春鸡(半只)($118)烧春鸡尚算嫩滑,但烧得唔够香,如果可以有d焦香就好🥲个汁应该系柠檬香草牛油,但味道偏淡,无咩味🫢配菜有烩杂菜(栗米芯🌽、西兰花🥦、椰菜花、蕃茄仔🍅)同埋烤柠檬🍋,感觉好健康☺️🐥 | 炸鸡翼 / 咸蛋黄香葱蛋黄酱($48) 好正👍🏻鸡翼大大件,一咬落去系新鲜炸起既感觉,好滑。咸蛋黄酱睇落好滑,食落有咸蛋黄个种磨沙既感觉。而家无左之前个d咸蛋黄小粒🥲不过都够味🤗鸡翼迷必叫之选📣
🦞 | 龙虾包($158)
🐓 | 烧春鸡(半只)($118)
🐥 | 炸鸡翼 / 咸蛋黄香葱蛋黄酱($48)