2022-12-18
☕️玫瑰鲜奶咖啡好少饮Cappuccino 原味以外既口味,于是叫左杯有玫瑰🌹味既Cappuccino 试一试。 咖啡唔算太浓,岩晒想提神又容易入口既人选择,同时又可以品尝到淡淡既玫瑰香味,都几特别饮得过既,入口好顺滑而且拉花又靓,好满意😎🧇士多啤梨🍓云呢拿雪糕忌廉waffles份量好够,好大份,两个女仔根本食唔晒,食完饱到上心口。一次过满足晒我食甜品既愿望,有齐水果士多啤梨🍓两球雪糕、一大pat既忌廉、果酱、四大片既waffles,虽然好邪恶,但食完好满足🫠 🍝芦荀蘑菇青酱鸡肉意粉第一次试呢款意粉,青酱都几好味🤤味道好开胃,两条芦笋好嫩口,煮得都几淋易入口,唔会食到渣,鸡肉好嫩有汁唔会干,意粉煮得岩岩好,唔会太硬或太淋。 整体好满意,价钱合理份量大份足料,环境坐位又舒服😌,服务员有礼貌服务好,呢个加一服务费抵比!下次会再帮衬~~
🧇士多啤梨🍓云呢拿雪糕忌廉waffles
🍝芦荀蘑菇青酱鸡肉意粉
整体好满意,价钱合理份量大份足料,环境坐位又舒服😌, 服务员有礼貌服务好,呢个加一服务费抵比!下次会再帮衬~~