2019-04-27 121 浏览
系openrice 揾到呢间cafe,大受好评!今日趁星日lunch,就黎试试啦!餐厅有Lunch set 同Tea set提供。蕃茄虾意粉 - 6只大虾,剥埋肉啖啖肉好正!意粉软硬度刚好,配合蕃茄,好开胃C’s 全日精选早餐 - 烟三文鱼 、 牛油果酱涂面包、炒杂菌、香肠同埋炒滑蛋跟餐有饮品,两杯热饮都有拉花,好有心思!抹茶鲜奶 - 三眼仔 教我如何舍得饮掉他特浓朱古力 - 可爱柴犬见到佢地既cake好靓,隔离枱又赞d cake好好食,忍唔住叫左两件食!拿破仑 最出名,已经卖晒柑柠蛋糕 - 柑柠慕丝加上海绵蛋糕,清新!Choco truffle- 似opera 做法,用50% choco 做,唔算好甜但朱古力味浓郁Hazelnut choco - 好香榛子依家先开始做啊味,慕丝好滑餐厅仲有自家制曲奇,可以外卖一包番家慢慢叹👍🏻

餐厅有Lunch set 同Tea set提供。

跟餐有饮品,两杯热饮都有拉花,好有心思!
抹茶鲜奶 - 三眼仔
教我如何舍得饮掉他

特浓朱古力 - 可爱柴犬

拿破仑 最出名,已经卖晒

柑柠蛋糕 - 柑柠慕丝加上海绵蛋糕,清新!

餐厅仲有自家制曲奇,可以外卖一包番家慢慢叹👍🏻
2019-04-21
用餐时段