2018-12-26 1243 浏览
一直都好想试吓呢间系金钟嘅餐厅,又接近圣诞节,就想揾个地方食个假日brunch。-佢系美心集团嘅一间比较贵嘅餐厅,有信心保证,环境,服务同埋食物都物有所值。好适合庆祝生日,纪念日等等。-午餐餐牌有好多选择,好多嘢都想食,但系嚟到呢度梗系要试吓佢signature嘅Prime rib!午餐包一个餐前嘅饮品,可以拣红白酒sparkling wine果汁汽水,汤同沙律同甜品就可以喺外面嘅dessert bar自己攞,最后仲有一杯茶或咖啡。-Dessert bar的选择有好多,个蟹肉汤好好饮!Prime rib 我叫左medium well, 果然系呢度嘅招牌菜,好juicy好淋,一定要试吓!朋友叫左个龙虾汉堡配蕃薯条,好大份!另外我地再加左$230要两只龙虾尾,切好哂俾你,啖啖肉好容易就食到。-一人三百几蚊就可以食到一个好满足既brunch!

Dessert bar的选择有好多,个蟹肉汤好好饮!

朋友叫左个龙虾汉堡配蕃薯条,好大份!

一人三百几蚊就可以食到一个好满足既brunch!