2018-02-15
假期前夕的午餐!今日相约左旧同事食lunch!! 唔知系咪因为年三十既关系,平时排长龙既LAH!今日竟然一去到就有位!好开心唔使排队!一个set $88 加一 就有小食+主菜+饮品我地3个人都叫左 招牌鸡肉喇沙 做主菜!至于小食就拣左3款不同既,可以share食!饮品唔加钱既得汽水同埋冻红茶,我地又不约而同咁拣左红茶啦!🤗小食:越式网中卷、沙嗲鸡串、泰「正」烤鱼饼网中卷其实系春卷,入面有猪肉同埋芋头!佢个脆皮系特别既,而且食落一啲都唔油!烤鱼饼入面有粟米,豆角同埋芫茜,啖啖肉都几好味,有一阵好香既咖喱同埋香草味!招牌鸡肉喇沙个汤底超浓!好正!鸡肉煮到好「林」,其实唔知食紧鸡肉定猪肉,再睇返menu先肯定佢系鸡肉!😂🤣但系佢个自制蛋面真系几出色!好烟un! 同埋冇碱水味!再讲多次:汤底系好正!
一个set $88 加一 就有小食+主菜+饮品
小食:越式网中卷、沙嗲鸡串、泰「正」烤鱼饼
招牌鸡肉喇沙