2014-02-21
去完旅行返来,通常会请多一日假还吓 wifi,执吓嘢。为咗延续假期嘅好心情,就去 Brick Lane Gallery 食个 late lunch ^^呢间系预早响 OpenRice clip 起嘅必试嘅餐厅。因为系过晒午饭时间,两个人完全唔驶等,餐厅只得几枱客,多数都坐室外,我地响室内都十分舒适。Order 食物︰得两个人试得唔多,只系叫咗两样嘢加两杯饮品,同之前啲开饭食评推介一样,很有质素。Egg Benedict with Smoke Salmon: 卖相同味道都很有水准,如果可以再好啲,我会希望有多少少沙律菜(不是太贪心啩 XD)Prama Ham Carbonara: Prama Ham 同 Carbonara 味道好夹,个汁唔觉漏,仲有只水煮蛋,就算超晒标都忍唔到口老公杯 Mocha, 佢话唔错,有水准我杯 Rose Latte, 花味好清香,呷一啖即刻感觉自己系响花园入面叹紧杯咖啡,冇得顶!
呢间系预早响 OpenRice clip 起嘅必试嘅餐厅。
因为系过晒午饭时间,两个人完全唔驶等,餐厅只得几枱客,多数都坐室外,我地响室内都十分舒适。 Order 食物︰得两个人试得唔多,只系叫咗两样嘢加两杯饮品,同之前啲开饭食评推介一样,很有质素。
Egg Benedict with Smoke Salmon: 卖相同味道都很有水准,如果可以再好啲,我会希望有多少少沙律菜(不是太贪心啩 XD) Prama Ham Carbonara: Prama Ham 同 Carbonara 味道好夹,个汁唔觉漏,仲有只水煮蛋,就算超晒标都忍唔到口 老公杯 Mocha, 佢话唔错,有水准 我杯 Rose Latte, 花味好清香,呷一啖即刻感觉自己系响花园入面叹紧杯咖啡,冇得顶!