2018-09-19
一个假洋妞去食西餐是合情合理的,加上LKF 地段最方便就系食饱再饮番杯依到食interior系必然的, 超高楼底吊住一盏咁靓既花灯, 真系靓过千言万语但最后坐系下面既系一台壮健既外籍男士, 真系相映成趣入番正题, 先黎西餐厅必有既朋友---- 面包Garlic butter 配 竹炭包子,包子外脆内软,对于一个饿人黎讲系好好食的Starters -Seafood Platter $475生蚝有3款但名就唔得左了 + Cherrystone2者都够鲜甜… 唔错冻龙虾我就一向觉得麻麻地带子都不过不失啦, 个汁抢左佢既甜Foie Gras Terrine $195Sorry 净系记我超级咸 Main - Sirloin Steak 12oz $550系最稳阵亦系扒房最见功夫既一环, 叫左medium 火喉刚好, 肉质软硬适中又够牛味配埋个蕃薯条, 成为今晚最好既序幕, 不得不提佢个配菜 豆+菇 很好吃~ 佢地个洗手间亦很花心思, 去到要visit下呀~
但最后坐系下面既系一台壮健既外籍男士, 真系相映成趣
入番正题, 先黎西餐厅必有既朋友---- 面包
生蚝有3款
但名就唔得左了 + Cherrystone
2者都够鲜甜… 唔错
冻龙虾我就一向觉得麻麻地
带子都不过不失啦, 个汁抢左佢既甜
Foie Gras Terrine $195
Sorry 净系记我超级咸
佢地个洗手间亦很花心思, 去到要visit下呀~