2022-08-21 473 浏览
我之前睇好多食评都赞, 今天行过葵兴专登行过去试下, 早上未够12时到达, 有几台客系主厅+1台系露台, 其中主厅一张台有2个小朋友好嘈, 我避出露台坐圆台, 但小朋友喧哗声响震餐厅, 露台都听到😞, 可取地方露台望出景观开扬, 系我唯一加分地方。餐牌得3张纸, 选择不算太多, 今天不知是否weekend 冇set lunch, 散叫左意粉同斋啡, 加啡可以, 意粉 唔要辣,有浓浓白计(芝士汁!?)但冇咩味, 进食时念紧佢地咪expect 我自己 加盐同芝士粉调味😂😂。餐厅环境: 地方细, 如果full house 会好嘈, 明显摆位几密, 露台 狭窄坐满会好迫,bar 櫈坐得耐不太舒服, 建议 非繁忙时间 过来会舒服d。食物: 知道很多人推荐汉堡包, 可能叫错食物😅😅, 意粉质量同价钱, 性质低。价钱: 偏贵😵, 意粉加加啡~$150.

价钱: 偏贵😵, 意粉加加啡~$150.
2022-08-21
午餐