2020-01-09 64 浏览
闻名已久嘅粉粉Girl Boss一路都想黎到一个点,一路都冇机会食,见今日人唔多,咁就可以试吓啦!我呢个选择困难症嘅人,见set餐几多嘢拣,样样都可以试吓,两个人就拣左Bossy Royal SetBossy Royal Set ($398)套餐包括左餐汤/沙律、小食两款、主食一款 同面食两款蟹肉牛油果苹果青瓜沙律牛油果酱同埋蟹肉满满的食到蟹肉嘅香味,加埋青苹果,味道酸酸甜甜,好醒胃是日餐汤-忌廉蘑菇汤重点落咗系佢嘅只碗白色底衬金色边真系好靓味道就正正常常啦~龙虾芝士鸡翼香脆,肉质鲜嫩,龙虾味唔算重黑松露芝士玉子烧对于我呢个芝士控呢,呢个真系不得之了!满满嘅黑松露,加上熔熔嘅芝士,包入软绵绵嘅玉子烧里面,味觉同口感都系我钟意嘅!低温慢煮三文鱼烤芦荀•薯蓉•香草荷兰汁原来三文鱼加荷兰汁系咁夹嫁,煮荷兰汁嘅时候加入左柠檬汁,所以味道带点酸,配合三文鱼里面嘅油份,解腻又惹味意式龙虾海鲜薄饼薄底Pizza,所以食落去啖啖肉流心芝士龙虾三文治芝士满泻,再加上龙虾肉,味道浓郁Flamingo Kiss打卡之选!底层系士多啤利茶,带点玫瑰香味,面层有芝士奶盖,味道丰富又唔会太heavy,唔错嘅选择!

闻名已久嘅粉粉Girl Boss

Bossy Royal Set ($398)
套餐包括左餐汤/沙律、小食两款、主食一款 同面食两款

蟹肉牛油果苹果青瓜沙律
牛油果酱同埋蟹肉满满的
食到蟹肉嘅香味,加埋青苹果,味道酸酸甜甜,好醒胃

是日餐汤-忌廉蘑菇汤
重点落咗系佢嘅只碗
白色底衬金色边真系好靓
味道就正正常常啦~

龙虾芝士鸡翼
香脆,肉质鲜嫩,龙虾味唔算重

黑松露芝士玉子烧

低温慢煮三文鱼
烤芦荀•薯蓉•香草荷兰汁

意式龙虾海鲜薄饼
薄底Pizza,所以食落去啖啖肉

流心芝士龙虾三文治
芝士满泻,再加上龙虾肉,味道浓郁
Flamingo Kiss

Thunder Storm
荔枝再加桃味沙冰,虽然上枱时候嘅云石纹系几靓,不过我嫌甜左d,可能我唔系太食甜野啦....
  • 龙虾芝士玉子烧
  • Flamingo Kiss