2022-10-30
有几个卖点既中菜馆色香味俱全服务态度好环境够舒适一间餐厅黎讲以上几个卖点都好重要!佢系位处屯门但位置吾难揾,系友爱hands商场里面,好岩一家人黎食,尤其是长辈们都钟意食中菜,佢地既中菜都做得几出色我地一家四人叫左四样𩠌:南乳粗斋煲(素食人士可选)拔丝咕噜肉干煸粉丝煲菜粒炒饭(素食人士可选)其中一位长辈食斋关系,瑶柱蛋白海鲜炒饭转了菜粒炒饭,餐厅很配合素食人士,食素都不是问题,炒饭虽然得菜粒,但炒出黎又吾会寡仲好好食,长辈都食左几碗饭南乳粗斋煲味道吾会过咸亦好入味,份量都好大煲,仲有埋茄子干煸粉丝煲材料十分丰富,有肉碎,虾米,鱿鱼同芝麻等等食材,加左芝麻好香口要推介既就系呢一道𩠌拔丝咕噜肉,咕噜肉大大嚿之余口感仲好好,卖相好靓食落口都好正,食到停吾到口,四道菜都够4-6人食餐厅环境干净舒适都会令人食得放心,尤其是而家疫情,呢度环境坐得好舒服,职员安排我地坐卡位,晚餐时段好多客人食饭,证明餐厅水准系吾差,下次再带长辈黎食
色香味俱全
服务态度好
环境够舒适
一间餐厅黎讲以上几个卖点都好重要!
我地一家四人叫左四样𩠌:
南乳粗斋煲(素食人士可选)
拔丝咕噜肉
干煸粉丝煲
菜粒炒饭(素食人士可选)
南乳粗斋煲味道吾会过咸亦好入味,份量都好大煲,仲有埋茄子