2018-01-03
呢间麦当劳我由细去到大,一直睇住佢由冇甜品站边有甜品站,由红色变黑色。今日一于嚟写个食评啦。首先赞咗先啦,我去过好多间麦当劳,佢哋整嘅包卖相算系最整洁最好睇㗎啦。其次,呢间麦当劳铺位大,好少揾唔到位。同埋佢哋好少落错单。赞完就系时候批评吓啦。呢间麦当劳啲员工嘅态度真系唔掂,得一两个系真系有礼貌嘅。之前我去甜品站买雪糕,因为我巢钱慢(𠮶阵冇人排队),个雪糕阿婶就闹我啦,真系唔好受。呢间分店嘅速度真系唔够。第一,人工点餐得一个坐阵,呢边一条队,点餐机又要排队,赶时间嘅时候,食个Lunch都难。呢间嘢嘅包系冇芥末喺入面嘅,我唔知系咪全香港都唔会Serve Mustard定系得呢间冇。我要喺点餐机嗌多芥末佢先比两滴我。入外卖入到好乱,一打开个袋啲薯条飞晒出嚟,有啲狼狈。基本上系咁啦,整体上都满意嘅。
入外卖入到好乱,一打开个袋啲薯条飞晒出嚟,有啲狼狈。
基本上系咁啦,整体上都满意嘅。