2024-11-01
之前已经听过 #方叔叔重庆老火锅 但好似好贵就冇试 最近见佢🎱周年庆🎊菜单菜品全线降价 全线免加一服务费🤩就大胆食了一嚟到每人先有一碗糖水滋润下🍬味道几好😌我哋嗌咗午市二人火锅套餐再加鲜花椒重庆炸酥肉(一份)🥓呢个入口浓浓花椒味🥰正🤩鲜滑鱼面(半份)🐠好少有得食 好弹牙😚手切牛肉(牛颈芯)(半份)🐮佢好贴心啲食物可以嗌半份🫶🏻呢个比肥牛冇咁肥 牛味都浓😎呢个牛颈芯好似系中环先有🤗午市二人火锅套餐份量都唔算少 我哋嗌咗双拼鸳鸯锅(重庆辣同蕃茄汤)店员强调0️⃣香精5️⃣底料自然香 而且佢哋个辣汤系降燥🫨美国Prime特级牛胸腹🐄油脂分泌唔算好多 但食落嫩滑手打鱼籽虾滑🦐几弹牙珊瑚蚌🐚同稻田毛肚🐄几爽口鲜鸭血🩸真系好鲜😂满满鲜红色一碗长城小白猪午餐肉🐖啱晒打边炉要落午餐肉嘅朋友田园菜篮🧺同莴笋条🥒好大份 唔错武隆茗粉🍜即系粗宽粉 索晒汁正😚红糖爆浆粑(半份)🍭大赞呢个🤩满满黄豆粉 一咬就咬到流心红糖浆😍嘢饮我哋嗌咗玻璃樽无糖可乐同冲上云霄百香果鸡尾酒(+$25) 个酒巨好饮!😍我平时唔太饮酒都好钟意😻而且好大杯 两个人share饮都重得店员态度好好 而且环境舒服 重细心提供围裙 薄荷糖同除味机 整
一嚟到每人先有一碗糖水滋润下🍬味道几好😌
鲜鸭血🩸真系好鲜😂满满鲜红色一碗
长城小白猪午餐肉🐖啱晒打边炉要落午餐肉嘅朋友
田园菜篮🧺同莴笋条🥒好大份 唔错
武隆茗粉🍜即系粗宽粉 索晒汁正😚
店员态度好好 而且环境舒服 重细心提供围裙 薄荷糖同除味机 整体服务都唔错