餐厅: Bistro on the Mile
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-02-09 1981 浏览
屋企人想食自助餐,咁岩见到kkday做紧买二送一嘅优惠,即刻买左先🙈🙈小编中意先食冻海鲜再食刺身 跟住先到主食同甜品,我会顺序介绍下有咩好食🤤🤤🦪冻海鲜有生蚝 冻龙虾 青口 冻虾今日生蚝虽然细细只 但个口感好creamy同埋食落好满满嘅感觉🥰🥰虽然每次只限拎两只 但都值得行多几次去拎冻龙虾就肉质比较实 难咬😅😅所以食左一只就冇回头 冇相影到😂😂至于青口冻虾 小编本身少食 就冇拎到😝😝🍣刺身刺身都多款嘅 有三文鱼吞拿鱼墨鱼八爪鱼仿鲍片甜虾鲷鱼⋯好似差不多了😂😂三文鱼相对吸引啲 因为食落嫩口肥美油脂分布平均🤤🤤其他都不过不失吞拿鱼就不了🫠🫠🥩主食牛扒 屋企人系岩岩出嘅时候食话好味 嫩口 但到后期放得耐左熟得济 小编就觉得食落好韧🥺🥺羊架 唔膻 而且煎得刚刚好 唔会太老😌😌磨菇汤 香口 饮落creamy嘅乳猪烧鹅烧肉 望到卖相之后小编净系拎左乳猪食 虽然岩岩refill出黎 但唔知点解都冻左 幸好佢个皮仲脆 拉上补下左😂😂西兰花虾仁🍤 似系加左cream煮 但小编觉得个虾仁弹牙爽身好食过个西兰花 因为个西兰花真系普通左啲🤣🤣出过几次原条鱼~但最尾个次唔好食 头两次嫩口唔腥 三次有一次唔好食就

🦪冻海鲜

吞拿鱼就不了🫠🫠

🥩主食
羊架 唔膻 而且煎得刚刚好 唔会太老😌😌
磨菇汤 香口 饮落creamy嘅
出过几次原条鱼~但最尾个次唔好食 头两次嫩口唔腥 三次有一次唔好食就系咁喇😆😆
期间有鸭脚花胶限定 小编迟左去食唔到 错过左😂😂但屋企人话够入味 焖得淋

🍰甜品
限定嘅日式软心芝士挞热食有流心嘅效果 唔会太甜🤩🤩encore左次
蜜糖味唔知咩卷(有朵🌼个件)同红桑子杯系最印象深刻嘅甜品 蜜糖淡淡嘅味加慕丝蛋糕 好好味😍😍
红桑子杯唔会太酸 个味都几fresh😗😙
其他都不过不失 唔伏
热情果就真系唔建议 佢热情果味几出 但个质感麻麻

除左自助咖啡机,有6款Dilmah茶包拣Earl Grey、Green tea、Peach等等,仲要系任饮
本身每位仲free一杯柠檬茶/水嘅

限定野佢会响哂钟吸引客人去排队 限定份量其实都多嘅
整体都系咁嘅价钱食都抵嘅 不过餐厅冷气真系搞唔掂🤣🤣小编咁岩坐系主食台前 因为佢会即煮 啲热气涌出黎 到后期佢熄火唔煮 就凉返喇 而且有问侍应可唔可以较大冷气 佢表示较唔到但可以提供冰水 服务几好😁😁