2017-08-05 2930 浏览
香港除左系d 高档地段有得食健康沙律,其他地方都无得点食。平时番工食得多外卖,放假专登出去中环食健康餐。nood food 系在一间fitness center 既楼下,个日去到都见好多做完运动或者准备做运动既人黎食。一入去左手面有几个大雪柜,入面装住d energy drinks,今次我地target 系食物所以无试到。两个人share 左一件beef sandwich,入面除左牛之外仲有好多火煎菜,成件三文治系无汁既,但系又唔会好干,个包系麦包,食完个感觉系超级健康。我地仲嗌左个蕃茄汤,入面有少少牛肉粒同好多香料叶,个汤唔算话超级杰身,平时一个女仔可以就咁嗌个汤加块包就好够饱。个沙律系自己拚四样野,我地无选到大路既quinoa 反而叫左面,出奇地好食,呢间好多选择,仲有净鸡肉,蕃茄等等。下次可以试埋其他,埋单盛惠百几蚊,两个人share 唔算贵! 不过座位唔算多,同埋啲人仲完运动可能会有阵味