>>开业无几耐已经好受欢迎 呢次听朋友讲呢间有啲菜式系营养师同健身教练推介 就去食下 意外地好味 空间感都唔错 适合一个人嚟chill<<<🥢🥢食材新鲜 好睇又好味 = 回访率 90% 🥢🥢 ⭐️4 toppings - DIY Toast $98自选toast最平都系$58,钟意佢配搭够自由又高质~我特登拣咗好有麦香 嘅Sourdough Bread,配Homemade Guacamole 幼滑creamy, 简单配上炒Mushroom同好fresh 嘅Spinach、Tomato,连埋Smoked Salmon呢个toppings 不得了,营养爆登又好味!系我最钟意嘅组合⭐️Fern (Set)(Less Sweet) $27.5-superfood smoothies系列 可以㨂少甜同自选奶 又可以mix 其他superfood 包括芝麻、亚麻籽、奇亚籽、杂果麦片、蛋白粉,超啱𠮶啲去完gym 补充蛋白质呀!我拣咗Fern 呢个组合,贪佢可以促进肠道,估唔到咁正!牛油果嘅浓郁同香蕉天然甜嘅比例调配得啱啱好,试真啲仲有椰子水嘅清新,沁人心脾❤️🏷️To

🥢🥢食材新鲜 好睇又好味 = 回访率 90% 🥢🥢

⭐️4 toppings - DIY Toast $98

🏷️Total $125.5
📍 Bischofia by Mood (观塘)
观塘鸿图道19号富登中心地下1号舖