2012-09-18 519 浏览
之前系团购用$25买左价值$60既现金劵 足足买左成年都未用醒起期限就快到 于是嗱嗱聱去换店舖不难找 就在熙来攘往的油街 楼面很细 只有三四个堂食位 看来店方的主要顾客都是外卖自取的讲返圑购飞 只要砌够$60就得 无任何限制 最抵当然系叫SUB OF THE DAY 但一个人食唔晒况且平时都成日食 所以要趁呢个机会试下其他贵价既SANDWICH最终叫左一个十二吋既roasted chicken 玥加一樽饮品 补多三蚊 面包就拣左最爱既parmesan oregano 因为其他既平时面包舖都有而呢个包就够哂香 而且好松软 好正SAUCE 就要左sweet onion 甜甜地有少少酸 几开胃放落烤炉整热会更加正 但如果唔系即刻食就唔建议每次我都会加晒所有菜洋葱同埋瓜 够晒健康店员动作快 三四分钟就搅店 服务态度良好 同时又可以锻炼下英语会话roasted chicken 既味道一般 无咩肉味 一食就知系普通超市货色其他配菜就维持一贯的出色 食材新鲜 分量十足 非常健康又饱满的一餐 下次有团购飞一定会再买!!
醒起期限就快到 于是嗱嗱聱去换

店舖不难找 就在熙来攘往的油街

讲返圑购飞 只要砌够$60就得 无任何限制
最抵当然系叫SUB OF THE DAY 但一个人食唔晒

而呢个包就够哂香 而且好松软 好正

放落烤炉整热会更加正 但如果唔系即刻食就唔建议
每次我都会加晒所有菜洋葱同埋瓜 够晒健康
其他配菜就维持一贯的出色 食材新鲜 分量十足
非常健康又饱满的一餐 下次有团购飞一定会再买!!
外卖自取