餐厅: Poke Go (漆咸道南)
资讯:

2023-08-11 60 浏览
🈵️最近爱上咗食健康嘅夏威夷饭🥳今次揾咗呢间装修好型格嘅餐厅chill住叹噜🥳🍴餐厅嘅夏威夷饭🈶️好多选择💯可以拣Set又可以自己砌个啱自己嘅口味👅一定有啱你食嘅口味架✅🌟SHOYU AHI 🌈呢个SHOYU AHI好大碗好吸引🤩寿司饭上铺🈵️吞拿鱼🍣芝麻海带🌿和式青葱🌿紫洋葱🧅铿鱼酱油🧂芝麻🫘同埋木鱼丝🥢唔单止系材料丰富又新鲜💯而且份量仲超级之多添😍抵食🈯️数爆灯呀💡💡💡💡💡🌟ONO 🌈另一个我地拣咗ONO😍喜欢寿司版做底🍚上面放🈵️🈵️三文鱼🍣清爽嘅温室青瓜🥒大量嘅鸡蛋丝🥚蟹棒沙律🥗惹味嘅果仁芝麻医同埋芝麻🌿料多所以啖啖都有三文鱼同配菜 ✅令人回味无穷呢🥳🥑牛油果奶昔 Avocado smoothie🌈呢杯牛油果奶昔口感超丰厚😍而且牛油果味超浓💯加埋奶昔增加层次口感❤️香香滑滑🥰喜欢牛油果𠹶一定要试吓噜🥳🌿红火龙果汁 Red dragon fruit juice 🌈颜色缤纷嘅红火龙果汁🧃令人感觉都充🈵️住活力💖真材实料做出黎嘅果汁💯味道真实👅好健康喔🥳

🌟SHOYU AHI

🌟ONO