2024-05-24
今日黎到尖沙咀又想食健康啲🥗一谂到食健康啲,就想食poke 又健康又低卡🤩🤩火辣辣鸡胸❤️🔥🫶🏻呢个poke入面已经有慢煮鸡胸,蕃茄豆腐,鸡蛋丝,再配青柠辣酱,我哋再加咗蟹柳同埋牛油果。个辣酱好好味,系好微好微既辣,虽然啲𩠌系偏淡味,但有个辣酱,简直系画龙点睛🧐一碗有晒肉,菜,同埋饭,真系好满足,但卡路里又唔高😙😙,感觉啖啖都会食到食物本身既味道,而且啲食物都好新鲜。绝对系高蛋白质之选👍👍自选风味碗🥙我就拣左三文鱼,鸡胸,豆腐,鸡蛋丝,蟹子,果仁芝麻酱🍣三文鱼非常新鲜,切到正方形,一粒粒,口感好好。呢一碗比起上一碗无咁浓味,但系都唔会无味,配埋蟹子一啖食,又爽口又软,好好既配搭👍👍仲可以拣自己中意既𩠌,一碗满足晒所有愿望。香蕉奶昔🍌士多啤梨奶昔🍓一啲都唔甜,反而好香生果既原味,又健康又好饮😍😍🤤未饱啊指数: 8/10👍🏻餐厅性价比: 8/10.Peek-A-Poke (heath庆方) (尖沙咀)尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦heath庆方地库S01B号舖.#hkfoodieblogger #hkfood #foodporn #meibaoar #foodie #饮饮食食 #hkea
火辣辣鸡胸❤️🔥🫶🏻
自选风味碗🥙
🤤未饱啊指数: 8/10
👍🏻餐厅性价比: 8/10
Peek-A-Poke (heath庆方) (尖沙咀)
#hkfoodieblogger #hkfood #foodporn #meibaoar #foodie #饮饮食食 #hkeat #openricehk #hkfoodpic #hkfoodblogger #hkig #hkfoodie #香港美食 #852foodie #foodpornhk #l4l #foodporn #buffethk #foodgasm #foodlover #veganfood #eat #foodpics #cafehk #hkcafe