2024-09-04 290 浏览
某日去左观塘开会,完左都想饮少少refreshing既饮品,附近壹柠壹鲜果茶主打天然食材低糖饮品,叫左蜜桃冰茶同杨枝甘露,两款都系健康少甜嘅选择,特别适合夏天消暑首先讲讲蜜桃冰茶,带有天然蜜桃香味,清甜但唔会过分甜腻,茶底清新,饮落去特别解渴。推介俾钟意清新口味嘅朋友。再讲到杨枝甘露,椰奶味道唔会过重,芒果肉鲜甜多汁,加埋西柚粒粒,口感丰富但唔会觉得腻。糖分适中,饮落去清爽唔会太甜,系健康之选。饮完之后,唔会有罪恶感,对于想食甜品又唔想变肥嘅朋友,呢款杨枝甘露系一个好选择。—————-𝙒𝙚 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧𝙚𝙙:蜜桃冰茶 $33杨枝甘露 $33—————————————————𖠿𖥣 壹柠壹鲜果茶〒 观塘开源道63号福昌大厦地下A9号舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodstagram___🥇Follow @eathkgirls

—————-

🥇Follow @eathkgirls
#eathkgirls
#食港女
2024-09-02
$33 (其他)