2022-11-13 457 浏览
近期多咗买外卖 周围揾好味又抵食嘅两𩠌三𩠌饭 有啲系劲镬气 又油又炸 讲真系好香口 不过食多几次喉咙就唔舒服 有晚经过呢间小店 比较晏少少 剩下啲选择唔多 就随便拣两𩠌+汤 心谂无乜要求 干净简单就一餐 第一口感觉佢哋啲食物都是偏清淡 真正系少油少盐 但是食物本身啲鲜味就出晒嚟 鸡扒入味唔油腻 卤水蛋鸡肶 味道啱啱好 蒸水蛋非常嫩滑 老火汤日日不同 清甜 舒服润喉清淡的煮法 带住浓郁的住家味 完全无味精 老板夫妇诚恳的人情味 食完餐饭 唔止系医肚 你系感到好开心 完全唔洗左拣右拣 想食住家饭 我一定拣佢哋 佢哋都好受呢区啲学生街坊欢迎 老板 你要继续煮俾我哋食啊😋😋😋🧡
2022-11-11