餐厅: EverShine
资讯:

2024-07-29 168 浏览
🌟平时我食咁多热气野,今日终于拣间健康有营养既餐厅Evershine平衡返个身体先😆😆😆今次黎到呢间餐厅格局都几特别有个神秘后花园,室内室外任君选择,除左呢样之外,见到餐牌每款菜式都列埋卡路里,可想而知店主几咁细心几咁健康几咁有诚意🫡🌟轻煎带子黑松露菠菜牛肝菌意粉🍝($86)半熟带子新鲜甜美,加埋黑松露香气涌现,又有菠菜咁健康同埋牛肝菌忌廉汁达到挂汁效果,意粉又做到Al dente水准,真系超正🤤🤤🤤超推荐🌟红肉火龙果乳酪碗($82)卖相十足既乳酪加上其他新鲜健康水果,仲要冇落糖,份量又多又饱肚,简直健康之选🥣🌟紫薯窝夫🧇配焦糖海盐和雪糕🍧($108)第一次食紫薯融入窝夫度,好香又脆口加埋云呢拿雪糕忽冷忽暖忽尔再升温好好味🤤咸甜味道夹得超好👍🏻值得一提系,个窝夫都叫薄身,女仔食完都唔会觉得好济❤️❤️本人就超钟意🤩👰🏻‍♂️女神($46)酸酸甜甜令人醒胃既洛神花茶🍵,食完甜野再饮就岩晒喇✅焙茶鲜奶🥛($54)少少🤏🏻甜既焙茶鲜奶,又香又浓,好岩我口味,大推👍🏻👍🏻😎🏠环境:9/10🌟味道:9.5/10💰性价比:9/10🙇🏻‍♂️服务:10/10📍 EverShine (中环)中环卑利街13号地

🌟轻煎带子黑松露菠菜牛肝菌意粉🍝($86)

🌟红肉火龙果乳酪碗($82)

🌟紫薯窝夫🧇配焦糖海盐和雪糕🍧($108)

👰🏻‍♂️女神($46)
酸酸甜甜令人醒胃既洛神花茶🍵,食完甜野再饮就岩晒喇✅

焙茶鲜奶🥛($54)
少少🤏🏻甜既焙茶鲜奶,又香又浓,好岩我口味,大推👍🏻👍🏻😎

🏠环境:9/10
🌟味道:9.5/10
💰性价比:9/10
🙇🏻‍♂️服务:10/10

📍 EverShine (中环)
中环卑利街13号地舖

#hkfood#hkfoodie#852food#foodahoilc007#中环#中环美食#Evershine#西餐#健康之选#减肥必去#紫薯窝夫配焦糖海盐和雪糕 #轻煎带子黑松露菠菜牛肝菌意粉#yummy#相机食先

• 轻煎带子黑松露菠菜牛肝菌意粉
  • 紫薯窝夫配焦糖海盐和雪糕