2024-12-06
📍Truefit Deli (金钟)金钟夏悫道12号美国银行中心地下G10号舖近排食咗好多正嘢,系时间要清返啲健康嘢,呢度就最好不过,大部份都系新鲜蔬菜👉Chicken Breast Burrito💰$84😋😋😋😋.8/5呢个卷真系超级无敌咁多馅料,见个店员放咗配料之后我以为系摆晒,点知仲有摆到好似包唔晒咁,仲可以额外加配料,咁我就加多份蛋,睇落劲大条,原本谂住食一半就算,点知食到唔停口,食食吓就食晒成条,其实都唔会好饱,因为好多都系菜,肉嘅份量都好多,配埋个是拉差酱,真系开胃👉Roasted Chicken Leg Salad Box💰$84😋😋😋😋.7/5色彩缤纷,睇落都好吸引,个烤鸡腿又正,啖啖肉,面层洒咗辣粉,仲惹味,拣咗橄榄油醋,配沙律菜就最佳选择,酸酸甜甜,非常开胃,配埋一球蕃茄菠菜饭,唔会太多,食小小饭就够喇👉Flat White💰$42😋😋😋😋.7/5无谂过呢度嘅咖啡都咁好饮,超香浓咖啡味,食完饮埋杯咖啡,真系一流回头:yesyesyes!健康又好味,间唔中食吓清肠胃
金钟夏悫道12号美国银行中心地下G10号舖
😋😋😋😋.7/5
👉Flat White
💰$42
😋😋😋😋.7/5
回头:yesyesyes!健康又好味,间唔中食吓清肠胃