2021-09-13
星期六,临洗牙前去食少少野先~系鸿图中心的food court 行左个圈,见到 kebab 假日都有特价餐,咁就佢啦~其实平时食一个卷都要60-80蚊架,所以个set 真系好抵~food court 内有共享的枱椅,而且仲几有设计,一d都唔似food court 架~ 俾钱后就坐底等啦,d野食ready , 个召唤器会响架啦~跟餐既饮品可以系呢个雪柜自取 (不过当日既pesi 就好似唔够冻) 原来仲有一樽樽既Lassi, 不过我后尾先见到,下次有机会再试~ 我的kebab SET 是日的套餐的鸡肉通粉哈比斯~对于爱食菜或减肥中既女人,呢个真系恩物~超多生菜,包住中间沾了沙律酱的鸡肉 生菜几新鲜,好爽脆~ 夏日食好清新呀~ 说好的通粉呢? 系个底呀~ 不过比想像中少~ 但对于我黎讲已经好足够,因为个皮都好饱呀~一次食哂呢2旧野,虽然系菜,但都系超级饱~~ 我仲手多多加十蚊要左个咖喱角~咖喱角唔算好辣,但有好多香料~ 肉眼都见到~而且成个都系薯仔,食一个都饱左一半~~枱头有唔少特色酱汁俾大家自己加~ 以55蚊食到咁大份的kebab 套餐,我觉得几超值kebab 外卖都几方便架~ lunch
对于爱食菜或减肥中既女人,呢个真系恩物~
生菜几新鲜,好爽脆~
夏日食好清新呀~
我仲手多多加十蚊要左个咖喱角~
而且成个都系薯仔,食一个都饱左一半~~
kebab 外卖都几方便架~ lunch 可以买番公司慢慢食,唔使同人迫呀~