餐厅: EverShine
资讯:

2022-07-16 152 浏览
EverShine评分:🌕🌕🌕🌕🌑今日去广岛做嘢顺便睇吓中环有咩食,记得之前睇过ViuTV介绍过一间健康餐厅,咁就一于去试啦!餐厅装修好友文青感觉,可以分做冷气区同埋花园区,咁我拣咗最接近冷气区嘅花园区咁就唔惊热啦。同埋每张小枱上面都有一部迷你风扇所以唔使担心太热嘅情况。好贴心。同埋餐牌度亦都有标明每一道菜嘅卡路里,等自己清楚食咗嘅热量唔使担心变肥!咁我点咗餐厅主打嘅健康食品,蓝色螺旋藻乳酪碗!蓝色螺旋藻(藻蓝蛋白)是一种源自蓝绿色藻类的蓝色颜料。富含蛋白质、维他命、矿物质、铁、类胡萝卜素和抗氧化剂,可帮助保护细胞免受伤害。蓝色螺旋藻具有很高的营养含量,可以增强免疫系统,增加新陈代谢并改善消化!我都系第一次试,出乎意料地真系好味健康又卖相讨好。但系有少少建议,个Spoon的花纹有啲刮嘴,希望可以换一换😆
EverShine

评分:🌕🌕🌕🌕🌑